طراحی ساختمان Hongzhu در تایوان با الهام از پوست اژدها

//طراحی ساختمان Hongzhu در تایوان با الهام از پوست اژدها

طراحی ساختمان Hongzhu در تایوان با الهام از پوست اژدها

ساختمان مرکز فروش Hongzhu در تایوان، تابش مستقیم نور خورشید را به حداقل ممکن می‌رساند درحالیکه از روشنایی طبیعی روز نیز بهره می‌برد. نمای این ساختمان، پوششی از پانل‌های فلزی توری و منحنی شکل به همراه شکاف‌های بزرگ جانبی می‌باشد که به روشنایی روز، اجازه ورود به ساختمان را می‌دهد و به خنک‌تر شدن داخل ساختمان کمک قابل توجهی می‌کند. این ساختمان توسط Lab Modus طراحی شده است است.

hongzhu-housing-sales-center-lab-modus-pichgooshti-02

hongzhu-housing-sales-center-lab-modus-pichgooshti-01

hongzhu-housing-sales-center-lab-modus-pichgooshti-03

hongzhu-housing-sales-center-lab-modus-pichgooshti-05

Hongzhu یک ساختمان سه طبقه و دارای یک پارکینگ است و همچنین دو طبقه‌ی بالایی آن را دفاتر کار تشکیل می‌دهند. Lab Modus برای ساخت این ساختمان از اژدها الهام گرفته است زیرا آن را نماد موفقیت و خوشبختی می‌دانند. شیوه‌ی طراحی این ساختمان نقش بسزایی در صرفه‌جویی در انرژی دارد. دیواره‌ی اصلی ساختمان به طور کامل از جنس شیشه است که توسط دو پوسته‌ی فلزی زیبا پوشیده شده است؛ در نتیجه، روشنایی داخل ساختمان در طی روز تأمین می‌گردد بدون اینکه نور آفتاب مستقیماً وارد شود و بهره خورشیدی بالا رود. پس نیاز به استفاده از کولرها و مصرف انرژی در این ساختمان نیز کاهش یافته است.

hongzhu-housing-sales-center-lab-modus-pichgooshti-06

hongzhu-housing-sales-center-lab-modus-pichgooshti-04

منبع

توسط | ۱۳۹۱/۵/۲۷ ۱۸:۵۷:۳۸ مرداد ۲۷ام, ۱۳۹۱|معماری سبز|بدون دیدگاه

درباره نویسنده:

رسول هستم، دانشجوی مهندسی برق و علاقمند به انرژی های نو. برای انتشار مطالب مرتبط با محیط زیست و انرژی‌های نو در خدمتتون هستم. امیدوارم برای شما مفید واقع بشم و قدمی در سبزتر شدن کره‌ی زمین بردارم. به دلیل کمبود وقت از همکاری با دانشجویان گرامی معذور هستم. اطلاعات بیشتر در مورد من ...

درج دیدگاه

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.