توربینهای بادی رایج، دارای پتانسیل زیادی برای آسیب رساندن به پرندگان و خفاشها میباشند و این موضوع همیشه در مقابل نصب توربینهای بادی مشاجره انگیز بوده است و حتی منجر به مخالفت برخی از دوست داران محیط زیست با بهکارگیری از انرژی باد بوده است.
ولی راهحلهایی برای این مشکل وجود دارد که هفتهی گذشته به یکی از آنها در اکوگیک اشاره شد. اکنون قصد معرفی یک نمونهی دیگر از توربینهای بدون پره و دوستدار پرندگان را دارم که شامل سیستم «گرفتن نیروی باد (CWP)» میباشد و به زودی توسط سیگما دیزاین تست و تولید خواهد شد.
توربینهای بادی با هوای فشردهی محصور CWP، زائیدهی فکر ریموند گرین ۸۹ ساله است که ژنراتورهای بادی منحصر به فرد خود را اختراع کرده و به ثبت رسانده است. آقای گرین معتقد است که این توربینها میتوانند از سایزهای کوچک و قابل حمل تا واحدهای عظیم جهت استفاده در مزارع بادی ساخته شوند.
به گفتهی وبسایت گرین:
توربینهای بادی سه پره، منجر به آسیب رسیدن به پرندگان زیادی میشود زیرا این پرهها با سرعت بسیار زیادی میچرخند و پرندگان نمیتوانند متوجه آنها شوند. طراحی ما هیچ قسمت متحرک خارجی ندارد و به پرندگان آسیبی وارد نمیکند. پرههای در پشت مکندهی هوا و در فشرده ساز مخروطی نصب میگردند. بنابراین، برای پرندگان غیر قابل دسترس میباشند. علاوه بر این، توربینهای ما هیچ صدایی تولید نمیکنند.
برای اطلاعات بیشتر از این توربینها میتوانید به وبسایت CWP مراجعه فرمایید.
توربین های پیشین خطر کمتری نسبت به اینها دارند زیرا این حجم مخروطی با مکشی که ایجاد میکند هر جسم پرندهای را به درون خود مکیده ودر پایان مخروط چرخ میکند مگر اینکه ورودی این قیف بادی توری داشته باشد.
غیر از پرنده خوبی دیگری هم دارد ؟؟ قیافه اش که خیلی زیبا نیست ( زشت کردن مناضر طبیعی ) … و احتمالا حجم بیشتری مواد برای تولیدش لازمه چون قیافه اش خیلی حجیم تر از ۳ پره ای ها نشون میده …..
بعدشم .. مگه سرعت ۳ پره ای ها چقدر است ؟ … لاقل نمونه های تو منجیل (ایران) سرعت زیادی ندارن .. به هر حال … همون ۳ پره ای ها اکر تو این مملکت استفاده میشد غنیمتی بود برا خودش … نفت مفت داریم … انرژی هسته ای هم که شده هدفمون … چیزی که جای دیگه داره جمع میشه
سرعت چرخش پره ها با توجه به سرعت باد از ۱۸ تا ۳۸ دور بر دقیقه متغیر است و پرنده ها باید کور باشند که این عظمتو نبینن